Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کاظم کوهی در واکنش به برنامه صدا و سیما در خصوص وجود افلاتوکسین در شیر و لبنیات گفت: در این شرایط روانی جامعه این برنامه‌ها نشانگر نوعی از شارلاتانیزم علمی است که متاسفانه مدتی است باب شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمد کاظم کوهی، رییس بخش سم شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در واکنش به انتشار فیلمی از فردی که خود را فوق دکترای سم شناسی معرفی می کند و در صدا و سیما در خصوص وجود افلاتوکسین در شیر و لبنیات سخن می‌گوید، گفت: اخیرا فیلمی از فردی که فوق دکترای سم شناسی معرفی می شود و بهادر حاج محمدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد می نامد منتشر شده است که به شدت باعث نگرانی مردم و تشویش اذهان عمومی گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدسلیقگی این فرد که خود را استاد دانشگاه می نامد در این شرایط روانی جامعه نشانگر نوعی از شارلاتانیزم علمی است که متاسفانه مدتی است باب شده است.

وی افزود: لازم است به استحضار برسانم که کیفیت کلیه محصولات دامی از جمله شیر به صورت مرتب توسط سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت تحت کنترل و پایش بوده و به هیچ وجه این مطالبی را که ایشان گفته است نمی تواند واقعیت داشته باشد البته ما کاستی هایی داریم اما در حدی که ایشان این حجم از نگرانی را ایجاد کرده است نیست.

کوهی در ادامه گفت: مطلب دوم اینکه ایشان فوق تخصص سم شناسی معرفی می گردند که با مراجعه به رزومه ایشان می بینید که دکترای دامپزشکی از دانشگاه ارومیه وبنا بر ادعای خودشان پی اچ دی بهداشت مواد غذایی هستند و به هیچ وجه تخصص و تجربه ای در زمینه سم شناسی ندارند و حق اظهار نظر در این حیطه علمی حداقل به عنوان یک استاد دانشگاه ندارند.

او در پایان افزود: توصیه می کنم وزارت بهداشت یکبار دیگر نحوه جذب و چگونگی ورود ایشان به دانشگاه را بررسی کنند قطعا نتایج شگفت آوری به دست خواهند آورد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه دانشگاه تهران شیر صدا و سیما لبنیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • مدعیان آزادی بیان استاد دانشگاه را به زمین می‌اندازند!
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم